Kokostrøfler

Smagfulde vegetariske kokostrøfler
Forb. tid45 min
1 t 45 min
Samlet tid2 t 15 min
Ret: Dessert, Snack
Antal: 70 stk

Ingredienser

  • 300 g hvid bagechokolade
  • 30 g smør
  • 30 g kokosolie
  • 125 ml fløde
  • 3-4 spsk kokoslikør (kan undlades)
  • 125 g kokosmel

Sådan gør du

  • Bræk chokoladen i store stykker og smelt den over et vandbad sammen med smør, kokosolie og fløden
  • Sæt massen på køl i 2 timer
  • Når massen er kølet ned, piskes den til den har fået en luftig og cremet konsistens
  • Hvis likør skal tilsættes, skal du tilsætte det lidt efter lidt imens massen piskes luftig
  • Brug en sprøjtepose, med et stort hul til at presse massen ud i kugler på størrelse med kirsebær
  • Stil nu kuglerne på køl i en time
  • Rul dem til kugler og vend dem i kokosmel
  • Opbevar trøflerne køligt