Italiensk minestrone suppe med perlebyg

16 feb 2022 | Aftensmad, Opskrifter, Vegansk, Vegetarisk

Italiensk minestrone suppe er en utrolig lækker, nem og mættende ret til de kolde efterår- og vinterdage.

Vi laver vores italienske minestrone suppe på friske grøntsager og vores perlebyg som du kan finde i din lokale biogan forhandler.

Italiensk minestrone suppe

lavet på friske grøntsager og perlebyg
Ret: Suppe
Køkken: Italiensk

Ingredienser

  • 100 g. kogt perlebyg
  • 1 stort løg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 stængler bladselleri
  • 1-2 spsk. olivenolie (til stegning)
  • 1,5 liter grøntsagsfond (3 bouillontern)
  • 6 små gulerødder
  • 150 g. grønne bønner
  • 200-300 g. solmodne tomater
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint.
  • Vask bladselleri og skær dem i tynde skiver.
  • Steg det hele i lidt olivenolie ved middel varme i en stor gryde, indtil løgene er blevet bløde. Rør med jævne mellemrum.
  • Tilsæt grønsagsfond, samt lidt salt og peber.
  • Lad det hele småkoge i 20 minutter.
  • Skræl gulerødderne og skær dem i
    mundrette stykker.
  • Vask bønnerne og bræk enderne af. Skær dem i mundrette stykker.
  • Vask tomaterne og skær dem i store tern.
  • Tilsæt nu alle grønsagerne og lad det hele simre i ca. 15 minutter, imens perlebyggen koger. (Følg anvisningen på posen).
  • Smag suppen til med salt og peber.

Er du på udkig efter andre supper, kan du finde dem i vores inspirationsunivers lige her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00