Italiensk minestrone suppe er en utrolig lækker, nem og mættende ret til de kolde efterår- og vinterdage.
Vi laver vores italienske minestrone suppe på friske grøntsager og vores perlebyg som du kan finde i din lokale biogan forhandler.
Italiensk minestrone suppe
lavet på friske grøntsager og perlebyg
Ingredienser
- 100 g. kogt perlebyg
- 1 stort løg
- 3 fed hvidløg
- 3 stængler bladselleri
- 1-2 spsk. olivenolie (til stegning)
- 1,5 liter grøntsagsfond (3 bouillontern)
- 6 små gulerødder
- 150 g. grønne bønner
- 200-300 g. solmodne tomater
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg fint.
- Vask bladselleri og skær dem i tynde skiver.
- Steg det hele i lidt olivenolie ved middel varme i en stor gryde, indtil løgene er blevet bløde. Rør med jævne mellemrum.
- Tilsæt grønsagsfond, samt lidt salt og peber.
- Lad det hele småkoge i 20 minutter.
- Skræl gulerødderne og skær dem imundrette stykker.
- Vask bønnerne og bræk enderne af. Skær dem i mundrette stykker.
- Vask tomaterne og skær dem i store tern.
- Tilsæt nu alle grønsagerne og lad det hele simre i ca. 15 minutter, imens perlebyggen koger. (Følg anvisningen på posen).
- Smag suppen til med salt og peber.
Er du på udkig efter andre supper, kan du finde dem i vores inspirationsunivers lige her.
0 kommentarer