Gulerodskage med panelasukker

2 mar 2021 | Bagværk, Dessert, Vegetarisk

 

Gulerodskage med panela

Lækker, svampet gulerodskage med panelasukker
Ret: Dessert, Snack

Ingredienser

  • 275 g revet gulerod
  • 250 g rapsolie
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 100 g mandelmel
  • 200 g panelasukker
  • 4 æg
  • 1 tsk kanelpulver

Frosting

  • 300 g neutral friskost
  • 50 g panelasukker
  • tsk citronsaft

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Bland æg, panelasukker, kanel og olie i en skål og pisk med en håndmixer i ca. 5 minutter til blandingen er luftig
  • Bland mel og bagepulver sammen og kom det i æggemassen
  • Tilsæt herefter de revet gulerødder og mandelmel
  • Kom dejen i en smurt springform på ca. 25 cm
  • Bag den i ovnen i ca. 40 minutter
  • Lad kagen køle ned

Frosting

  • Pisk friskost, panela og citron sammen med en håndmixer
  • Smør frostingen på den afkølede kage, og pynt evt. med grofthakkede valnødder

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00