Gulerodskage med kokosolie

25 aug 2020 | Bagværk, Dessert, Vegetarisk

Bio Planete har lavet denne velsmagende opskrift på en gulerodskage med kokosolie. Her har de brugt deres egen kokosolie, som giver den et nyt twist i forhold til gulerodskagen som vi alle kender. Vi har selv været i køkkenet og testet opskriften, og hvor var den bare god! Det er ikke sidste gang den bliver bagt. Perfekt til hele familien!

Gulerodskage med kokosolie

Samlet tid50 minutter
Ret: Dessert
Antal: 1 portion
Forfatter: Idé og opskrift udviklet af Bio Planete

Ingredienser

  • 120 g hvedemel
  • 50 g sukker
  • En knivspids salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 æg
  • 120 g gulerodsjuice
  • 1 spsk kokosolie fra BIO PLANETE

Creme til toppen

  • 100 g naturel flødeost
  • 1 tsk hørfrøolie
  • 10 g honning
  • 20 g rosiner

Sådan gør du

  • Bland mel, sukker og salt
  • I en anden skål blander du ægget, gulerodjuice og kokosolie
  • Pisk lidt efter lidt, de tørre ingredienser i æggeblandingen
  • Kom dejen i en form, og bag den i ovnen ved 180 grader i 12 min
  • Pisk smøreosten med honning og hørfrøolien, og bland til sidst rosinerne i cremen
  • Smør cremen på kagen, når kagen er kold

Vi har en masse skønne produkter fra Bio Planete, som kan give kager, mad og bagværk et ekstra touch. De kan altid findes på vores webshop eller hos den lokale Biogan forhandler.

Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om opskriften på gulerodskage med kokosolie, så efterlad gerne en kommentar!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering