Bio Planete har lavet denne velsmagende opskrift på en gulerodskage med kokosolie. Her har de brugt deres egen kokosolie, som giver den et nyt twist i forhold til gulerodskagen som vi alle kender. Vi har selv været i køkkenet og testet opskriften, og hvor var den bare god! Det er ikke sidste gang den bliver bagt. Perfekt til hele familien!
Gulerodskage med kokosolie
Ingredienser
- 120 g hvedemel
- 50 g sukker
- En knivspids salt
- 1 tsk bagepulver
- 1 æg
- 120 g gulerodsjuice
- 1 spsk kokosolie fra BIO PLANETE
Creme til toppen
- 100 g naturel flødeost
- 1 tsk hørfrøolie
- 10 g honning
- 20 g rosiner
Sådan gør du
- Bland mel, sukker og salt
- I en anden skål blander du ægget, gulerodjuice og kokosolie
- Pisk lidt efter lidt, de tørre ingredienser i æggeblandingen
- Kom dejen i en form, og bag den i ovnen ved 180 grader i 12 min
- Pisk smøreosten med honning og hørfrøolien, og bland til sidst rosinerne i cremen
- Smør cremen på kagen, når kagen er kold
Vi har en masse skønne produkter fra Bio Planete, som kan give kager, mad og bagværk et ekstra touch. De kan altid findes på vores webshop eller hos den lokale Biogan forhandler.
Vi vil rigtig gerne høre hvad du synes om opskriften på gulerodskage med kokosolie, så efterlad gerne en kommentar!
0 kommentarer