Grøntsagsroser

Tilb. tid40 min
Samlet tid40 min
Antal: 10 personer

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej
  • 2 squash
  • 2 pastinakker
  • 2 roer
  • 250 gram naturel yoghurt eller kvark
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 2 shoyu
  • 2 spsk. Bio Planete ristet sesamolie
  • ½ tsk. knust hvidløg
  • 4 spsk. sesamfrø

Noter

Vask grøntsagerne og skær i tynde skiver. Læg dem i saltet kogende vand i 5 minutter og lad dem derefter dryppe af. Varm ovnen op til 180°C.
Rul butterdejen ud og skær det på den lange led i cirka 4 cm tykke skiver. Bland yoghurt, creme fraiche, soja, sesamolie og hvidløg og fordel det på dejstriberne. Læg grøntsagerne på dejen i en række. De bør overlappe hinanden ligesom tagsten og række udover dejens ene side. Fold dejstriben på midten og rul den sammen. Læg hver rulle i en muffinform, pynt med sesamfrø og sesamolie.
Bag i 40-45 minutter.