Grøntsagsroser

Tilb. tid40 min
Samlet tid40 min
Antal: 10 personer

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej
  • 2 squash
  • 2 pastinakker
  • 2 roer
  • 250 gram naturel yoghurt eller kvark
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 2 shoyu
  • 2 spsk. Bio Planete ristet sesamolie
  • ½ tsk. knust hvidløg
  • 4 spsk. sesamfrø

Noter

Vask grøntsagerne og skær i tynde skiver. Læg dem i saltet kogende vand i 5 minutter og lad dem derefter dryppe af. Varm ovnen op til 180°C.
Rul butterdejen ud og skær det på den lange led i cirka 4 cm tykke skiver. Bland yoghurt, creme fraiche, soja, sesamolie og hvidløg og fordel det på dejstriberne. Læg grøntsagerne på dejen i en række. De bør overlappe hinanden ligesom tagsten og række udover dejens ene side. Fold dejstriben på midten og rul den sammen. Læg hver rulle i en muffinform, pynt med sesamfrø og sesamolie.
Bag i 40-45 minutter.
Unknown Domain

Please add this domain to one of your websites.

Whoops, looks like this domain isn't yet set up correctly.

If you're the site owner, please check your site management tools to verify your domain settings.