Græskarsuppe med kokos og et strejf af appelsin

Græskarsuppe med kokos

Ret: Suppe

Ingredienser

  • 600 g Hokkaido græskar
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. kokos olie native
  • karry
  • gurkemeje
  • 3 cm revet ingefær
  • 400 ml kokosmælk
  • 600 ml grøntsagsbouillon
  • havsalt
  • græskarkerneolie
  • græskarkerner
  • evt. saften fra 1 appelsin

Sådan gør du

  • Vask græskaret grundigt og skær det ud i grove tern.
  • Snit løg og hvidløg og sauter dem i kokosolie.
  • Tilsæt græskar, karry, gurkemeje og ingefær - lad det stege i nogle minutter ved jævn varme.
  • Tilsæt kokosmælk og bouillon - lad retten simre i ca. 15 minutter.
  • Blend suppen og smag til med salt.
  • Pynt med græskarkerner og græskarkerneolie.
  • Før servering ka der tilsættes saft fra 1 appelsin. Appelsinjuicen giver suppen en behagelig frisk og frugtagtig smag.