Glutenfrie muffins med hasselnødder og kakao
Lækre glutenfrie muffins med kakao og hasselnødder
Ingredienser
- 140 g rismel
- 140 g risdrik
- 40 g ristede hasselnødder
- 15 g usødet kakaopulver
- 100 g sukker (evt. kokosblomstsukker)
- 50 g smagsneutral olie
- 8 g bagepulver
Sådan gør du
- Hak hasselnødderne medium fint
- Bland rismel, kakao, sukker, bagepulver og de hakkede hasselnødder i en skål
- Bland olien med risdrikken, og hæld nu denne over melblandingen. Brug gerne en elpisker og pisk til du har en cremet konsistens.
- Hæld nu dejen op i en smurt form til muffins, (papirforme kan også bruges)
- Fyld dem ca. ¾ op og bag dem ved 175°C i omkring 20 minutter.
- Fjern kagerne fra ovnen med det samme, og drys med lidt hakkede hasselnødder. Lad dem afkøle helt.