Glutenfri brownie med hindbær

Denne brownie er lavet på chufamel.
Ret: Dessert
Keyword: brownie, glutenfri, chufa, hindbær

Ingredienser

  • 100 g chufamel
  • 7 æg
  • 600 g sukker
  • 200 g smør
  • 325 g mørk chokolade
  • 6 spsk kakao
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 80-100 g hindbær (frosne eller friske)

Sådan gør du

  • Pisk æg og sukker, smelt chokoladen og smørret(i vandbad), rør det hele sammen og rør æggene i.
  • Bland chufamel, kakao, kanel og bagepulver og sigt det ned i dejen.
  • Kom dejen i en lille smurt bradepande eller firkantet form.
  • Fordel nu hindbærrene ovenpå dejen og tryk dem lidt ned.
  • Bag brownien i ca. 40 minutter ved 175 grader. Den skal være fast, men stadig blød i midten.
  • Afkøl herefter brownien i bradepanden og skær den ud i 20 stykker.
  • Pynt med friske hindbær og chokoladedråber.