Glutenfri brownie med hindbær
Denne brownie er lavet på chufamel.
Ingredienser
- 100 g chufamel
- 7 æg
- 600 g sukker
- 200 g smør
- 325 g mørk chokolade
- 6 spsk kakao
- 1/2 tsk kanel
- 1/2 tsk bagepulver
- 80-100 g hindbær (frosne eller friske)
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker, smelt chokoladen og smørret(i vandbad), rør det hele sammen og rør æggene i.
- Bland chufamel, kakao, kanel og bagepulver og sigt det ned i dejen.
- Kom dejen i en lille smurt bradepande eller firkantet form.
- Fordel nu hindbærrene ovenpå dejen og tryk dem lidt ned.
- Bag brownien i ca. 40 minutter ved 175 grader. Den skal være fast, men stadig blød i midten.
- Afkøl herefter brownien i bradepanden og skær den ud i 20 stykker.
- Pynt med friske hindbær og chokoladedråber.