Glutenfri boller

Tilb. tid15 min
Samlet tid15 min
Antal: 10 boller

Ingredienser

  • 30 gram gær
  • 6 dl lunkent vand
  • 1 tsk. honning
  • 1 ½ tsk. æblecidereddike
  • 1 ½ tsk. groft salt
  • 400 gram melblanding fx rismel
  • 50 gram majsmel
  • 30 gram loppefrøskaller
  • Sesamfrø til pynt - prøv også sorte sesamfrø

Noter

Rør vand, gær og honning sammen og lad det stå nogle minutter.
Kom de tørre ingredienser i en skål for sig og bland dem godt.
Rør eddiken i væsken, tilsæt de tørre ingredienser og rør godt med elpisker eller røremaskine, gerne 5-10 min. Dejen skal være jævn og blød.
Lad dejen hæve i 45 min. Hæld den ud på et meldrysset bord. Del den 10-12 dele og form hver dele til en bolle. Læg bollerne på en bagplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 min. Pensl bollerne med vand og drys med lyse eller sorte sesamfrø.
Bag dem i 15-18 minutter ved 225 grader og lad dem køle af på en rist, inden de skæres.
Unknown Domain

Please add this domain to one of your websites.

Whoops, looks like this domain isn't yet set up correctly.

If you're the site owner, please check your site management tools to verify your domain settings.