Fregola salat med tomater

Antal: 4 portionere

Ingredienser

  • 250 gr cherrytomater
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk tørret oregano
  • Salt & peber
  • 1 tsk olivenolie
  • 200 gr fregola perlecouscous
  • 40 gr sorte oliven u/sten
  • 80 gr græsk feta
  • grøn pesto
  • frisk oregano
  • citronsaft

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 190 grader.
  • Halver cherrytomater og kom dem i en bradepande med bagepapir.
  • Tilsæt groft hakket hvidløg, sukker, tørret oregano, salt, peber og olivenolie - bland sammen.
  • Sæt bradepanden i ovnen i ca. 25 minutter til tomaterne begynder at karamellisere.
  • Tilbered fregola som anvist på posen.
  • Når tomater og fregola er færdig, blandes det hele i en skål sammen med oliven i skiver, smuldret feta og pesto efter smag.
  • Top af med frisk oregano og lidt citronsaft.