Enkel salat med perlebyg og kidneybønner

7 okt 2020 | Forret, Hovedret, Opskrifter, Salat, Tilbehør, Vegetarisk

 

Enkel salat med perlebyg og kidneybønner

Farverig proteinrig salat med perlebyg, bønner og grønt
Ret: Forret, Hovedret, Salat, Tilbehør
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g perlebyg
  • 1 citron
  • 180 g tørrede kidneybønner (alternativt dåsebønner)
  • 100 g abrikoser
  • 50 g pinjekerner
  • 2 håndfulde bredbladet persille
  • Evt. flere friske grøntsager, fx peber eller agurk

Dressing

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk hvidvinseddike eller æblecidereddike
  • 1 tsk honning eller sirup
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at koge perlebyggen efter anvisningen på posen, tilføj evt. lidt boullion for ekstra smag. Køl perlebyggen ned efter
  • Riv skallen af citronen og tilsæt skallen til perlebyggen imens stadig er lun
  • Rist pinjekernerne på en tør pande
  • Skær abrikoserne i mindre stykker og hak persillen fint
  • Tilsæt evt. ekstra grøntsager hvis du ønsker
  • Alle ingredienserne til dressingen blandes og hældes over salaten, smag til med salt og peber. Velbekomme!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00