Vegansk bønnesuppe

En lækker og sund bønnesuppe med hvide bønner eller butterbeans - fuld af proteiner
Forb. tid12 t
1 t 30 min
Samlet tid13 t 30 min

Ingredienser

  • 500 g hvide bønner eller butterbeans
  • ½ dl olivenolie
  • 1 stk stort løg hakket
  • 2 fed hvidløg
  • 2 stk store gulerødder i skiver
  • 2 stænger selleri i skiver
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stk laurbærblad
  • 6 spsk persille
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Forbered bønnerne som anvist på posen
  • Hak løg og hvidløg og skær gulerødder og selleri i skiver
  • Opvarm olie
  • Sautér løg og hvidløg
  • Tilføj gulerødder, selleri og bønner
  • Dæk med 1,8 liter vand og lad det koge lidt
  • Tilføj tomat, 4 spsk persille og laurbærblad
  • Smag til med salt og peber
  • Lad suppen simre i 75-90 minutter til bønnerne er møre
  • Smag til og pynt med resten af persillen

Noter

 

Find økologiske produkter til din bønnesuppe her:

 

Unknown Domain

Please add this domain to one of your websites.

Whoops, looks like this domain isn't yet set up correctly.

If you're the site owner, please check your site management tools to verify your domain settings.