Vegansk bønnesuppe

En lækker og sund bønnesuppe med hvide bønner eller butterbeans - fuld af proteiner
Forb. tid12 t
1 t 30 min
Samlet tid13 t 30 min

Ingredienser

  • 500 g hvide bønner eller butterbeans
  • ½ dl olivenolie
  • 1 stk stort løg hakket
  • 2 fed hvidløg
  • 2 stk store gulerødder i skiver
  • 2 stænger selleri i skiver
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stk laurbærblad
  • 6 spsk persille
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Forbered bønnerne som anvist på posen
  • Hak løg og hvidløg og skær gulerødder og selleri i skiver
  • Opvarm olie
  • Sautér løg og hvidløg
  • Tilføj gulerødder, selleri og bønner
  • Dæk med 1,8 liter vand og lad det koge lidt
  • Tilføj tomat, 4 spsk persille og laurbærblad
  • Smag til med salt og peber
  • Lad suppen simre i 75-90 minutter til bønnerne er møre
  • Smag til og pynt med resten af persillen