Cremet gulerodssuppe

14 sep 2020 | Forret, Hovedret, Opskrifter, Suppe, Vegansk, Vegetarisk

 

Cremet gulerodssuppe

Vegansk gulerodsuppe
Ret: Forret, Hovedret
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg gulerødder
  • 1 stort løg
  • 1 tsk ingefærpulver
  • 2 stk kryddernelliker
  • 1 stk laurbærblad
  • Kardemomme
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk gurkemeje
  • Muskatnød
  • 1 liter Bridge mandeldrik
  • 4 spsk Brigde havre cuisine
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Til dekoration

  • 1 håndfuld ristede mandler
  • Friske koriander eller persille

Sådan gør du

  • Skræl og skær gulerødderne i stykker. Snit løg og svits dem i olie, salt og alle krydderierne bortset fra gurkemeje og muskatnød
  • Tilsæt gulerødderne efter et par minutter. Hæld mandeldrikken i, læg låg på og lad det koge til gulerødderne er møre
  • Fjern laurbærbladet, kryddernellikerne og blend til en cremet konsistens
  • Tilføj gurkemeje og fint revet muskatnød. Tilføj salt efter behag
  • Serversuppen i en tallerken med en skefuld havre cuisine pyntet med mandler og friske koriander eller persille

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00