Cremet grøn karry med kylling

Tilb. tid5 min
Samlet tid5 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 1 pose grøn karrypaste
  • 200 g kyllingefilet i strimler
  • 2 dåser kokosnødfløde
  • 160 ml vand
  • 100 g thai aubergine
  • 2-3 stk kaffir limeblade
  • 1 rød peberfrugt i tynde strimler
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • 3 spsk fiskesauce

Noter

Bring kokosnødfløde i kog. Tilsæt posen med grøn karrypaste og rør indtil det rigtigt dufter. Tilsæt vand og kog det op igen.
Tilsæt kylling og lad det simre, til kyllingen er kogt. Tilsæt da limeblade, fiskesauce og kokosblomstsukker. Tilsæt aubergine og kog dem, til de har den ønskede konsistens.
Pynt med peberfrugt og basilikumblade. Servér med jasminris kogt efter anvisning.