Couscous med mango

7 dec 2018 | Hovedret, Opskrifter, Salat, Vegansk, Vegetarisk

Couscous med mango

Antal: 4

Ingredienser

  • 2 ½ dl couscous
  • 6 ½ dl grøntsagsbouillon
  • 1 mango
  • 30 gram muscovado rørsukker
  • 3 spsk. balsamico
  • 10 gram ingefær
  • 2 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk Bio Planete ristet arganolie
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 30 gram ristede græskarkerner
  • salt eller kryddersalt
  • chilipulver

Noter

Tilbered couscous efter anvisning på posen.
Skræl mangoen, skær den i tern og bland den i couscousen. Smelt rørsukkeren på en pande under konstant omrøring. Hæld balsamico på og resten af grøntsagsbouillonen. Rør indtil sukkermassen er opløst. Hak skalotteløgene, hvidløg og peberfrugt. Bland det i sammen med ingefær og arganolie. Lad det simre ganske kort og bland couscous i. Smag til med salt. Servér med græskarkerner og lidt chilipulver på toppen.

0 kommentarer

Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00