Chokoladekager i glas

Antal: 10 personer

Ingredienser

  • 10 smurte glas
  • 150 gram blødt smør
  • 75 gram sukker
  • 8-10 gram vaniljesukker
  • 3 æg (æggeblomme og -hvide er delt)
  • salt
  • 75 gram smeltet chokolade
  • 175 gram mel
  • 10 gram kakao
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. kanel
  • 150 gram mælk
  • 200 gram smeltet hvid chokolade
  • 300 gram neutral smøreost
  • 1 spsk. Bio Planete græskarkerneolie

Noter

Forvarm ovnen til 180oC. Pisk 75 g smør, sukker, vaniljesukker og æggeblommer til det er luftigt. Bland flydende mørk chokolade i. Bland mel, bagepulver, kakao og kanel sammen og sigt derover. Hæld mælken i under forsigtig omrøring. Pisk æggehviderne stive og vend det langsomt i blandingen med en røreske. Fordel dejen i glassene og bag i cirka 15-20 minutter på midterste rist.
Til cremen: pisk kort smøreosten, hæld smeltet chokolade, resten af smøret og græskarkerneolien i. Rør til det er glat.
Lad cremen køle af i køleskabet og pynt de nedkølede kager med den før servering.
Unknown Domain

Please add this domain to one of your websites.

Whoops, looks like this domain isn't yet set up correctly.

If you're the site owner, please check your site management tools to verify your domain settings.