Chokolade cookies med rød linsemel

Lækre chokoladecookies med smeltet chokolade, chokoladedråber og linsemel

Ingredienser

  • 1,3 dl smør (stuetemperatur)
  • 1,8 dl rød linsemel
  • 1,2 dl rørsukker
  • 0,6 dl panela sukker
  • 1 tsk vanilje
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 1/8 tsk natron
  • 1 æg stuetemperatur
  • En knivspids salt
  • 1 dl smeltet chokolade (ca. 1,5 dl chokolade smeltet)
  • 1 dl chokoladedråber

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 175°C. Beklæd en bageplade med bagepapir
  • Pisk det bløde smør med sukkeret i ca. 5 minutter. Tilsæt æg vanilje og bland godt.
  • Tilsæt det let nedkølede chokolade (det er meget vigtigt at chokoladen ikke er varm, da massen ellers vil skille) og bland til det er en homogen masse.
  • Si linsemelet, bagepulver, natron og salt ned i en skål. Langsomt tilsætter du mel blandingen og pisk kun til massen er samlet. Kom chokoladedråberne i.
  • Brug en spsk til at lave små portioner og rul dem til kugler. Tryk dem en smule flade og tilføj et par ekstra chokoladedråber oven på.
  • Bag dem i ovnen i 8-10 minutter. Tag bagepladen ud af ovnen og lad dem køle en smule ned, før du kommer dem på en rist.