Bruschetta med soltørrede tomater og spinat

Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Antal: 4

Ingredienser

  • 4 skiver Durum eller fuldkornsbrød
  • 1 stk skalotteløg
  • 300 g frisk spinat
  • 80 g The Bridge Oat Cuisine
  • 3-4 stk soltørrede tomater i olie
  • 2 spsk gærflager
  • 1 håndfuld pinjekerner
  • salt
  • olivenolie

Sådan gør du

  • Rist pinjekernerne på en pande til de er let gyldne.
    Hak skalotteløget og kom det på en pande med lidt olivenolie og lidt salt. Tilføj spinat og lad det stå og køle et øjeblik. Tilsæt så hakkede soltørrede tomater, Oat Cuisine samt gærflager og rør godt rundt, så det hele bliver blandet.
    Rist brødet til det sprødt over det hele. Kom den varme spinatblanding på toppen af brødet og pynt med pinjekernerne.
     Server straks