Luksus - brownie med cacaonibs

Luksuriøs brownie med chokoladedråber og cacaonibs med yacon

Ingredienser

  • 230 g smør
  • 2,4 dl panelasukker
  • 2,4 dl rørsukker
  • 2,4 dl kakaopulver
  • 3 store æg
  • 2 tsk vanilje ekstrakt
  • 2,4 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 1,5 dl cacaonibs med yacon
  • 1,5 dl chokoladedråber

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 175°C
  • Beklæd et 22x33 cm fad med bagepapir
  • I en gryde smelter du smør og de to slags sukker, over medium varme, indtil sukkeret starter med at smelte, det tager ca. 4-5 min. Sæt det til side og lad det køle af.
  • Tilsæt et æg af gangen til smør-sukker blandingen og mix det godt sammen mellem hvert æg du tilsætter. Brug evt. et piskeris. Tilsæt kakaopulver og vanilje og bland til du får en glat og skinnede dej.
  • I chokoladeblandingen tilsætter du nu mel, bagepulver og salt. Bland til blandingen er glat og uden klumper. Til sidst tilsætter du cacaonibs og chokoladedråber.
  • Spred dejen ud i fadet du har beklædt med bagepapir og bag brownien i 25-30 minutter.
  • Lad kagen køle ned og sætte sig, før du skærer den. Velbekomme!