Luksus - brownie med cacaonibs
Luksuriøs brownie med chokoladedråber og cacaonibs med yacon
Ingredienser
- 230 g smør
- 2,4 dl panelasukker
- 2,4 dl rørsukker
- 2,4 dl kakaopulver
- 3 store æg
- 2 tsk vanilje ekstrakt
- 2,4 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 1,5 dl cacaonibs med yacon
- 1,5 dl chokoladedråber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 175°C
- Beklæd et 22x33 cm fad med bagepapir
- I en gryde smelter du smør og de to slags sukker, over medium varme, indtil sukkeret starter med at smelte, det tager ca. 4-5 min. Sæt det til side og lad det køle af.
- Tilsæt et æg af gangen til smør-sukker blandingen og mix det godt sammen mellem hvert æg du tilsætter. Brug evt. et piskeris. Tilsæt kakaopulver og vanilje og bland til du får en glat og skinnede dej.
- I chokoladeblandingen tilsætter du nu mel, bagepulver og salt. Bland til blandingen er glat og uden klumper. Til sidst tilsætter du cacaonibs og chokoladedråber.
- Spred dejen ud i fadet du har beklædt med bagepapir og bag brownien i 25-30 minutter.
- Lad kagen køle ned og sætte sig, før du skærer den. Velbekomme!