Aubergineruller med ris

Tilb. tid45 min
Samlet tid45 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 100 gram parboiled ris
  • 3 auberginer
  • 2 forårsløg snittet i ringe
  • 2 fed hvidløg presset
  • 50 gram tomatkoncentrat
  • 2 spsk. gærflager
  • peber
  • salt
  • ½ presset citron
  • 1-2 spsk. olivenolie
  • krydderurter

Noter

Kog risene efter anvisning på posen.
Skær enderne af auberginen. Skær auberginen i tynde skiver på langs. Salt skiverne på begge sider og lad dem trække i cirka 15 minutter. Bland ris med forårsløg, hvidløg og tomatkoncentrat. Smag blandingen til med gærflager, salt, peber, citronsaft og olivenolie. Bland alt bortset aubergine med hakkede krydderurter.
Skyl aubergineskiverne og dup dem tørre. Smør risblandingen på skiverne, rul og fastgør med en tandstik.
Streg rullerne i lidt olivenolie i en stor pande cirka 4 minutter på hver side.
Tip: smager dejligt med hjemmelavet dressing med krydderurter.