Kidney bønner i karry-kokos sauce

14 sep 2020 | Hovedret, Opskrifter, Vegansk, Vegetarisk

 

Kidneybønner i karry-kokos sauce

Lækker cremet vegansk karry-kokosret
Ret: Hovedret
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 700 g kogte og drænede kidneybønner
  • 400 g kokosdrik
  • 2 tsk karry
  • 2 stk laurbærblade
  • 100 g løg
  • 100 g gulerødder
  • Chilipulver
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • Olivenolie
  • Salt

Sådan gør du

  • Hak løg og gulerødder i små tern. Svits dem i en stor pande med lidt olie, laurbærblade, karry og en knivspids salt
  • Når de er bløde, tilsættes bønner. Hæld kokosdrik i, læg låg på og lad det simre. Rør jævnligt i det indtil saucen er blevet tyk og cremet. Tilsæt chili efter smag og servér med koriander

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Biogan A/S
Møgelbakken 3-5
8520 Lystrup

CVR: DK 25 59 48 94

Kontakt

T: +45 86 74 07 71

M: kontor@biogan.dk

Man-tors: 09.00 - 15.30

Fredag: 09.00 - 13.00