Pasta med pesto og cherrytomater

Hurtig og smagsfuld pastaret
Forb. tid20 min
Ret: Salat
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 250 g Øko Fusilli m/linser
  • 100 g Øko grøn pesto
  • 400 g cherrytomater
  • 2 stk løg i skiver
  • Tørrede krydderurter fx oregano eller timian
  • 100 g rucola
  • Frisk basilikum
  • vegansk ost eller gærflager til drys

Sådan gør du

  • Kog fusilli som anvist på posen.
    Pil løg, halvér og skær i skiver. Vask cherrytomaterne og halvér dem.
    Tag en stor sauterpande frem og sæt på højeste varme.
    Kom olie, tomater og løg i panden. Steg hurtigt, rør hyppigt og
    krydr med lidt tørrede urter, salt og peber. Skru helt ned for varmen.
    Sigt vandet fra den kogte pasta og kom pastaen ned i panden.
    Kom pesto og rucola i panden og vend forsigtigt det hele sammen.Drys eller smuldr osten over retten og servér.
    Retten kan varieres i det uendelige: Tilføj oliven, peberfrugt, squash, revne gulerødder etc.