Kylling i gulerodssaft

Forb. tid40 min
Tilb. tid40 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk Kyllingelår
  • 1/2 spsk tørret rosmarin
  • 1/2 spsk tørret timian
  • salt
  • peber
  • 1 spsk Bio Planete olivenolie
  • 2-3 dl Biogan gulerodsjuice

Sådan gør du

  • Kom kyllingelårerne i stor skål og krydr dem med salt og peber
    Varm olivenolie på en pande og kom kyllingelårerne på. Steg dem til de bliver brune
    Drys med timian og rosmarin
    Tilsæt så halvdelen af gulerodssaften til kyllingen – skal gerne kunne dække dem.
    Vend kyllingen og tilsæt resten af saften. Lad dem simre til de er færdige og møre.
    Anret kyllingelårerne på en tallerken eller fad og hæld lidt af den varme gulerodssaft fra panden over dem. Server dem varme med fx sauterede grøntsager og ris.