Total:0,00 DKK 
Ingen varer i kurven
Gå til kurven
Log ind Klik her, hvis du har glemt din adgangskode

Veganske pizzasnegle

 
Forberedningstid: 20 min
Bagetid: 25 min

Vegansk

Til 40 små snegle til cirka 6 personer

Ingredienser:

 

Kog sojakød efter anvisning på posen.

Svits løg i olivenolie og tilsæt sojakød. Bland med tomassaucen, gærflager, salt, peber og smag til med italienske krydderier.

Halver pizzadejen, rul ud og fordel den ene halvdel af tomatblandingen derpå. Rul dejen med saucen til en lang pølse og skær i ca. 2 cm tykke skiver. Læg sneglene på en bageplade og bag ved 180°C i cirka 25 min. Strø med gærflager ca. 5 minutter inden de er færdige.

 

Biogan produkter anvendt i opskrift

              

 

KONXION A/S