Total:0,00 DKK 
Ingen varer i kurven
Gå til kurven
Log ind Klik her, hvis du har glemt din adgangskode

Vegansk pålægssalat

 
Ingredienser:

Vegansk mayonnaise:

Hæld sojadrik i en mikseskål. Tilsæt citron, eddike, sennep og gurkemeje og blend. Tilsæt løbende olie til blandingen tykner. Hvis det ikke tykner, tilsæt da lidt mere olie, til den får en cremet konsistens.

Tilsæt salt, eddike og/eller citron efter smag. Lad det stå på køl, for at tykne yderligere.

Skær gulerødder og kartofler i små tern og kog dem separat i letsaltet vand. Blancher ærterne i få minutter. Skyld syltede agurker, capers og oliven og hak i små stykker. Bland disse sammen med grøntsagerne og rør mayonnaise i. Lad det stå i nogle timer i køleskabet eller allerbedst natten over.
 

Biogan produkter anvendt i opskriften

       
                 
         

 

 

KONXION A/S