Total:0,00 DKK 
Ingen varer i kurven
Gå til kurven
Log ind Klik her, hvis du har glemt din adgangskode

Salte pandekager med paprikasauce

 
Ingredienser:

Saucen:

Bland mel med natron. Bland olie, risdrik og saffron. Hæld blandingen gradvis i skålen med mel. Pisk indtil blandingen er cremet og uden klumper.

Lad det stå i en halv time. Varm en non-stick pande, sænk varmen til minimum og hæld en skefuld af blandingen til pandekagen, der vil hæve med det samme. Vend og varm på den anden side også. Vær forsigtig med ikke at brænde dem.

Tilbered saucen ved at varme ris cuisine og kryddér med salt, paprika og chili efter smag. Skyld de soltørrede tomater og hak i små stykker. Stabl pandekagerne med lidt sauce, tomater og rucola mellem hver pandekage.

 

Biogan produkter anvendt i opskriften

       
                 
         

 

KONXION A/S