Total:0,00 DKK 
Ingen varer i kurven
Gå til kurven
Log ind Klik her, hvis du har glemt din adgangskode

Sesam Panna Cotta

 
Tilberedningstid: 15 minutter

Til 4 personer

Ingredienser:

Skærl mangoen og purér den. Halfdelen af agar-agar røres ud i 3 spsk. koldt vand, til den er glat. Varm mangopuréen i en gryde. Rør agar-agarblandingen
i med et priskeris og lad det simre i to minutter under konstant omrøring.
Hæld den færdige mangoblanding i en brødform, spred det ud og stil det i
køleskabet i cirka 20 minutter.

Hæld resten af ingredienserne i en kasserolle og bland. Lad ded simre i 5-8 minutter. Hæld blandingen ovenpå mangoblandingen og lad det køle af.
Dekorer med sesamfrø før servering.
 

Biogan produkter anvendt i opskriften

   

 

KONXION A/S