Total:0,00 DKK 
Ingen varer i kurven
Gå til kurven
Log ind Klik her, hvis du har glemt din adgangskode

Olivenbrød


Forberedelsestid: 30 minutter
Hævetid: 75 minutter
Bagetid: 60 minutter

Til ét brød

Ingredienser:

Bland mel og gær i en skål og tilsæt hvidvin og olivenolie under omrøring. Dæk dejen og stil den til hævning i 30 minutter et lunt sted.

Hak oliven. Bland æg og salt i dejen. Derefter parmesan, krydderier, pinjekerner og solsikkekerner. Tilsæt til sidst hakkede oliven og soltørrede tomater.
Hæld dejen i smurt dejform og lad den hæve i 45 minutter.

Varm ovnen op til 200oC og bag brødet i 1 time til det er gyldent. Lad det køle af på en rist.

 

Biogan produkter anvendt i opskriften

       
               
       

 

KONXION A/S