Total:0,00 DKK 
Ingen varer i kurven
Gå til kurven
Log ind Klik her, hvis du har glemt din adgangskode

Mediterran pastasalat med soltørrede tomater

 
Tilberedningstid: 30 minutter

Vegan

Til 4 personer

Ingredienser:

Til dressingen:

Kog pastaen efter anvisning på posen. Rist pinjekernerne uden olie på en pande til de er gyldne.
Snit purløg og skalotteløg fint. Skær de soltørrede tomater i tern og del cherrytomaterne i kvarte. Hak ½ bundt basilikum og cashewnødderne groft

Dressingen: krydr balsamico med salt og peber. Tilføj olie og smag til med citronsaft.

Bland pastaen med de tilberedte ingredienser, hæld dressingen over og lad det trække i 15 minutter.
Vend rucolaen i og pynt med resten af basilikummen.

 

Biogan produkter anvendt i opskriften

       
                 
           

 

KONXION A/S