Total:0,00 DKK 
Ingen varer i kurven
Gå til kurven
Log ind Klik her, hvis du har glemt din adgangskode

Cremet vegansk gulerodssuppe

 
Vegansk

Ingredienser:

Til dekoration:

  • 1 håndfuld ristede mandler
  • Frisk koriander eller persille

 

Rens og skær gulerødderne i stykker. Snit løg og svist i 3-4 spsk. olie, salt og alle krydderierne bortset fra gurkemeje og muskatnød.

Tilføj gulerødderne efter et par minutter. Hæld da mandeldrik i, dæk til og lad det koge intil gulerødderne er bløde.

Fjern laurbærbladet, kryddernellikkerne og blend til en cremet konsistens. Tilføj gurkemeje og fint revet muskatnød. Tilføj salt efter behag.

Server suppen i en tallerken med en skefuld havre cuisine pyntet med mandler og friske koriandet eller persille.
 

Biogan produkter anvendt i opskriften

       
                 
         

 

KONXION A/S