Total:0,00 DKK 
Ingen varer i kurven
Gå til kurven
Log ind Klik her, hvis du har glemt din adgangskode

Chokoladekager i glas

 
Til 10 personer

Ingredienser:

Forvarm ovnen til 180oC. Pisk 75g smør, sukker, vaniljesukker og æggeblommer til det er luftigt. Bland flydende mørk chokolade i. Bland mel, bagepulver, kakao og kanel sammen og sigt derover. Hæld mælken i under forsigtig omrøring. Pisk æggehviderne stive og vend det langsomt i blandingen med en røreske. Fordel dejen i glassene og bag i cirka 15-20 minutter på midterste rist. 

Til cremen: pisk kort smøreosten, hæld smeltet chokolade, resten af smøret og græskarkerneolien i. Rør til det er glat.
Lad cremen køle af i køleskabet og pynt de nedkølede kager med den før servering.
 

Biogan produkter anvendt i opskriften

         

 

KONXION A/S