Total:0,00 DKK 
Ingen varer i kurven
Gå til kurven
Log ind Klik her, hvis du har glemt din adgangskode

Aubergineruller med ris

 
Tilberedningstid: 45 minutter

Til 2 personer

Ingredienser:

 

Kog risene efter anvisning på posen.
Skær enderne af auberginen. Skær auberginen i tynde skiver på langs. Salt skiverne på begge sider og lad dem trække i cirka 15 minutter. Bland ris med forårsløg, hvidløg og tomatkoncentrat. Smag blandingen til med gærflager, salt, peber, citronsaft og olivenolie. Bland alt bortset aubergine med hakkede krydderurter.
Skyl aubergineskiverne og dup dem tørre. Smør risblandingen på skiverne, rul og fastgør med en tandstik.
Streg rullerne i lidt olivenolie i en stor pande cirka 4 minutter på hver side.

Tip: smager dejligt med hjemmelavet dressing med krydderurter.

 

Biogan produkter anvendt i opskriften

         

 

KONXION A/S